Фейсбук > Читателка на Varna24.bg, живееща в Аспарухово сподели отново притеснението си

...
Фейсбук
> Читателка на Varna24.bg, живееща в Аспарухово сподели отново притеснението си
Коментари Харесай

Напрежението в Аспарухово ескалира, жители готови на ръкопашни схватки с шофьори по натоварена улица

Фейсбук > Читателка на  Varna24.bg , живееща в " Аспарухово " показа още веднъж терзанието си от обстоятелството, че след старта на новите поправки в квартала и пренасочването на трафика по дребните улички, правата, където живее е превърната в " автомагистрала " и може да се стигне освен до до акцидент, само че и до ръкопашни битки сред живеещите на улицата и водачи. За следващ път тя упорства Община Варна да вземе ограничения, с цел да обезопаси региона и принуди водачите да понижат скоростта, до момента в който не е потърпевш някой. Ето и вторият сигнал на дамата:

" Пиша Ви още веднъж във връзка ремонта, който се прави в " Аспарухово ". На 31.07.2018г. Ви срещнах със обстановката. Вие ме информирахте, че сигналът и молбата ми за полагане на оборудване вид " лежащ служител на реда " е изпратен в Дирекция " Инженерна инфраструктура ".

Аз и моите съседи се надяваме на бързи и съответни дейности от тяхна страна,защото обстановката ескалира.

Възможни са и дейности на разпра сред мои съседи и някои безотговорни водачи на МПС.

Повтарям Ви, че междублоковото пространство на улица " Балкапан " 1 -3 е доста тясно, придвижването се прави в двете посоки, а няма тротоар.

Междувременно подадох същия сигнал в Кметство " Аспарухово " и в 4РПУ " Аспарухово ", само че не съм обнадеждена от тяхна страна. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР